• despina v1
 • eyfel
 • galla
 • loft
 • lorella
 • melissa
 • natali
 • nina
 • pera
 • vilma
Добредојдовте на DigitalArt

Нашиот сајт ќе Ви овозможи едно ново домашно шопинг искуство, еден нов тргoвски начин на живот,

каде со наше и Ваше взаемно задоволство, ќе Ви го олесниме начинот на живот и заштедиме на време.

Особено ни е задоволство што ќе Ви нудиме врвни брендови кои се синоним за квалитет и незаменливи 

во својот дизајн и практичност,а само со еден клик истите ќе можат да бидат достапни во вашиот дом.

Избрани производи
ALANZA GREY
2.350 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.350 MKD
-30%
ANIMALS
1.950 MKD2.800 MKD
Врз основа на 0 оценки.
1.950 MKD2.800 MKD
-29%
BEJ PLAIN LINE
2.480 MKD3.500 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.480 MKD3.500 MKD
-30%
BESTFRIENDS
1.950 MKD2.800 MKD
Врз основа на 0 оценки.
1.950 MKD2.800 MKD
-29%
BETSEY
2.480 MKD3.500 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.480 MKD3.500 MKD
-30%
BIKE
1.950 MKD2.800 MKD
Врз основа на 0 оценки.
1.950 MKD2.800 MKD
-16%
BIKER
2.350 MKD2.800 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.350 MKD2.800 MKD
-30%
BLUEJEANS
1.950 MKD2.800 MKD
Врз основа на 0 оценки.
1.950 MKD2.800 MKD
-33%
BUDDY
1.950 MKD2.900 MKD
Врз основа на 0 оценки.
1.950 MKD2.900 MKD
-29%
CARINA PEMBE
2.480 MKD3.500 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.480 MKD3.500 MKD
CARMELA BEIGE
2.350 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.350 MKD
CARMELA PINK
2.350 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.350 MKD
-29%
DAISY
2.480 MKD3.500 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.480 MKD3.500 MKD
-31%
DIANA KAHVE
2.400 MKD3.500 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.400 MKD3.500 MKD
-29%
DIOR BEJ
2.480 MKD3.500 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.480 MKD3.500 MKD
ELISA PINK
2.350 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.350 MKD
-29%
EMILY
2.480 MKD3.500 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.480 MKD3.500 MKD
-29%
EYFEL
2.480 MKD3.500 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.480 MKD3.500 MKD
-30%
FASHIONGIRLS
1.950 MKD2.800 MKD
Врз основа на 0 оценки.
1.950 MKD2.800 MKD
-30%
FEELING
1.950 MKD2.800 MKD
Врз основа на 0 оценки.
1.950 MKD2.800 MKD
-29%
FLORENTA
2.480 MKD3.500 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.480 MKD3.500 MKD
-29%
FRILLY
2.480 MKD3.500 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.480 MKD3.500 MKD
-29%
GRETA KIRMIZI
2.480 MKD3.500 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.480 MKD3.500 MKD
-30%
JOSE MODE LINE
2.240 MKD3.200 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.240 MKD3.200 MKD
-29%
KARLA
2.480 MKD3.500 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.480 MKD3.500 MKD
-30%
KELLY PEMBE
1.950 MKD2.800 MKD
Врз основа на 0 оценки.
1.950 MKD2.800 MKD
-29%
KIRMIZI PLAIN LINE
2.480 MKD3.500 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.480 MKD3.500 MKD
-29%
LACIVERT
2.480 MKD3.500 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.480 MKD3.500 MKD
-20%
LIDA BEJ
2.240 MKD2.800 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.240 MKD2.800 MKD
-20%
LOFT
2.480 MKD3.100 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.480 MKD3.100 MKD
-29%
MAGNOLIA
2.480 MKD3.500 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.480 MKD3.500 MKD
-20%
MARIE
2.480 MKD3.100 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.480 MKD3.100 MKD
-20%
MELISA
2.480 MKD3.100 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.480 MKD3.100 MKD
-33%
MELODY
1.950 MKD2.900 MKD
Врз основа на 0 оценки.
1.950 MKD2.900 MKD
-29%
MOR PLAIN LINE
2.480 MKD3.500 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.480 MKD3.500 MKD
-29%
NATALI
2.480 MKD3.500 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.480 MKD3.500 MKD
-29%
NERISSA
2.480 MKD3.500 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.480 MKD3.500 MKD
-20%
NOBLE BORDO
2.240 MKD2.800 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.240 MKD2.800 MKD
-16%
OCEAN LIVE
2.350 MKD2.800 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.350 MKD2.800 MKD
-29%
PEMBE PLAIN LINE
2.480 MKD3.500 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.480 MKD3.500 MKD
-20%
PERA
2.480 MKD3.100 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.480 MKD3.100 MKD
-33%
POWER
1.950 MKD2.900 MKD
Врз основа на 0 оценки.
1.950 MKD2.900 MKD
-30%
QUEEN
1.950 MKD2.800 MKD
Врз основа на 0 оценки.
1.950 MKD2.800 MKD
-33%
RAINBOW
1.950 MKD2.900 MKD
Врз основа на 0 оценки.
1.950 MKD2.900 MKD
RHAPSODY GREY
2.350 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.350 MKD
-25%
RITA
2.400 MKD3.200 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.400 MKD3.200 MKD
ROMANA SALMAN
2.350 MKD
Врз основа на 0 оценки.
2.350 MKD
Најново
-20%
BIRD
3.840 MKD4.800 MKD
3.840 MKD4.800 MKD
-16%
OCEAN LIVE
2.350 MKD2.800 MKD
2.350 MKD2.800 MKD
-16%
SPORTIVE
2.350 MKD2.800 MKD
2.350 MKD2.800 MKD
-16%
BIKER
2.350 MKD2.800 MKD
2.350 MKD2.800 MKD
-33%
RAINBOW
1.950 MKD2.900 MKD
1.950 MKD2.900 MKD
-33%
BUDDY
1.950 MKD2.900 MKD
1.950 MKD2.900 MKD
RHAPSODY GREY
2.350 MKD
2.350 MKD
ELISA PINK
2.350 MKD
2.350 MKD
SUENO PEMBE
2.350 MKD
2.350 MKD
SUENO GREEN
2.350 MKD
2.350 MKD
CARMELA PINK
2.350 MKD
2.350 MKD
CARMELA BEIGE
2.350 MKD
2.350 MKD
ALANZA GREY
2.350 MKD
2.350 MKD
STARS YELLOW
2.350 MKD
2.350 MKD
ROMANA SALMAN
2.350 MKD
2.350 MKD
-30%
FEELING
1.950 MKD2.800 MKD
1.950 MKD2.800 MKD
-30%
BIKE
1.950 MKD2.800 MKD
1.950 MKD2.800 MKD
-30%
WORLD KAHVE
1.950 MKD2.800 MKD
1.950 MKD2.800 MKD
Фотографии на платно

Digitalаrt.мк

Контакт

 • +38978453362 +38978453361
 • digitalartmk@yahoo.com

Facebook

DigitalArt © 2018. UKION SHOPS